Renata Roos

Motto: elke dag een beetje beter.

Renata heeft een groot enthousiasme voor het overdragen van kennis. Daarbij streeft ze ernaar om ieder op een positieve wijze verder te brengen in zijn ontwikkeling.

Renata is afgestudeerd in de cultuur- en communicatiewetenschappen en nog tijdens deze studie heeft ze de verkorte PABO opleiding gevolgd. Met veel plezier heeft ze daarna jaren voor de klas in het basisonderwijs gestaan. Tijdens deze periode heeft ze zich aanvullend geschoold tot Kindercoach en heeft ze haar Master Special Educational Needs behaald. In 2015 is ze haar eigen praktijk klimRoos Coaching begonnen, waarbij ze met name kinderen, jongeren en hun ouders coacht om hen een zo prettig mogelijke kinder- en schooltijd te laten beleven. Ze is daarbij gespecialiseerd in begeleiding bij vraagstukken rondom gedrag, leren en verdriet om verlies. Lesgeven en dan vooral in taalbeheersing doet ze nog een aantal uur per week bij De Brede School Academie in Utrecht.

Daarnaast geeft ze trainingen op het gebied van communicatie en verzorgt ze exclusief voor MedInsight de training Interviewtechnieken, die specifiek ontwikkeld is voor het houden van interviews als onderdeel van de PRISMA-analyse.